bullet journal

Beste potloodnotitieblokken en Bullet Journaling-systemen

Als je op zoek bent naar het beste bullet journal, dan ben je hier aan het goede adres. Een bullet-dagboek is in feite een dagboek dat u gebruikt met een bullet- of ander type munitie om uw dagelijkse gebeurtenissen vast te leggen. Bullet journals bestaan al jaren, maar worden nu populairder dan ooit tevoren. Er zijn veel redenen waarom mensen van ze houden en ik zal je in dit artikel vertellen waarom.

Het beste bullet-journal is er een die gemakkelijk te gebruiken is. Het moet niet alleen gemakkelijk te gebruiken zijn, maar het moet er ook een zijn die het fotograferen of schrijven niet in de weg zit. Veel bullet journalling-systemen worden bijvoorbeeld geleverd met een speciaal gekleurd papier. Dit is meestal geen probleem zolang u niet op gekleurd papier afdrukt (afkomstig uit een ander tijdschrift), maar als u op gekleurd papier afdrukt, kan de kleur een beetje vegen en er uiteindelijk slordig uitzien.

Ook kunnen sommige bullet journals gelieerde links bevatten (filialen betalen u om op hun links te klikken om een commissie te verdienen over wat u koopt).

Als je een beetje extra geld niet erg vindt, kun je je eigen bullet journals kopen. Deze zijn eigenlijk veel gemakkelijker te gebruiken en kunnen ook gelieerde links bevatten. Je moet gewoon wat extra werk doen om ze te vinden.

Als u iets met meer duurzaamheid wilt, kunt u iets als de beste Dot Grid-notebooks overwegen. De beste Dot Graphite-notebooks zijn perfect voor iedereen die een systeem wil hebben om hun bullet journal op te slaan. De beste Dot Graphite-notebooks zijn enorm populair omdat ze erg gemakkelijk te gebruiken en goedkoop zijn. Ze lijken op Microsoft Excel omdat u kunt schrijven in elk spreadsheetprogramma dat u prettig vindt en naar PDF kunt exporteren. De beste Dot Graphite-notebooks kunnen ook gelieerde links bevatten, dus als u liever iets koopt met dat soort beveiliging, is dit waarschijnlijk een goede keuze.

Als u de voorkeur geeft aan papier boven glas, moet u echt een Leatherman Tool Pen overwegen. Als u de voorkeur geeft aan leer boven glas, zijn dit waarschijnlijk de beste opties voor u. Ze zijn gemaakt van hoogwaardig leer en hebben balpenpunten. Het leer is zo gemaakt dat de punten lang scherp blijven. Best Pen Notebooks zijn ook verkrijgbaar als losse pennen, zodat u meerdere pennen op één plek kunt ordenen. Een enkele Leatherman-tool is meestal vrij goedkoop.

Een bullet journaling-systeem is niet alleen een plek om te schrijven. Het gaat ook over de organisatie en kwaliteitstools. Er zijn verschillende soorten pennen, notitieboekjes of andere media waaruit u kunt kiezen, dus zorg ervoor dat u er een vindt die bij u past.

Bullet Journal inspiratie | Bullet journaling | My Lovely Notebook

Meer informatie MyLovelyNotebook.nl