Wegwerphandschoenen

Wegwerphandschoenen kunnen voor veel toepassingen worden gebruikt

Het is gemakkelijk om naar een winkel te gaan en verschillende soorten wegwerphandschoenen te vinden, maar het kan een uitdaging zijn om al deze opties te doorzoeken. Er zijn verschillende soorten wegwerphandschoenen en elk is ontworpen voor een specifiek doel. Er zijn ook wegwerphandschoenen gemaakt van verschillende materialen.

In dit artikel worden deze verschillende soorten wegwerphandschoenen opgesplitst om u te helpen de juiste wegwerphandschoenen voor u te vinden.

Synthetisch nylon – Deze wegwerphandschoenen zijn gemaakt van een synthetisch materiaal dat een betere grip heeft dan natuurlijke latex, maar ze zijn stijver. Ze zijn geweldig voor degenen die een betere grip op hun handschoenen nodig hebben, maar niet te maken willen krijgen met het ongemak van het verwisselen van handschoenen. Nylon handschoenen zijn ook geweldig voor wie handschoenen nodig heeft die iets meer comfort bieden dan de gemiddelde katoenen handschoen. Deze handschoenen voelen aan als natuurlijk latex en zijn toch flexibel genoeg om een goede grip te bieden.

Polyethyleen – Het volgende soort wegwerphandschoenen is gemaakt van een door de mens gemaakt polymeer dat ook bekend staat als PET. Dit handige materiaal wordt vaak gebruikt in plastic wegwerpproducten en is een zeer comfortabele optie voor allerlei mensen, ook voor mensen met gevoelige of pijnlijke vingertoppen. Sommige van deze wegwerphandschoenen hebben ook kunstnagels die een betere grip kunnen bieden. Enkele veel voorkomende toepassingen voor dit soort wegwerphandschoenen zijn werkhandschoenen voor lichte taken, bescherming voor de handen tijdens het sporten en zelfs handschoenen voor lichte activiteiten voor kinderen. Dit soort wegwerphandschoenen zijn erg populair vanwege hun comfort en gemak.

Poedervrije handschoenen – Gemaakt van een ultrafijn poeder dat vocht afvoert, poedervrije handschoenen bieden een speciaal vleugje comfort. Omdat poedervrije handschoenen niet uit natuurlijke latex zijn gemaakt, hebben ze de neiging om comfortabeler te zijn dan traditionele latexhandschoenen. De meeste poedervrije handschoenen zijn met grote sprongen vooruitgegaan van hun voorgangers. Met de komst van poedervrije handschoenen hebben sommige fabrikanten de tijd genomen om handschoenen te maken die hypoallergeen en zelfs antibacterieel zijn. De meest geavanceerde en hypoallergene poedervrije handschoenen zijn over het algemeen een stuk dikker dan de meeste soorten gewone poedervrije handschoenen. Om deze reden kan het een goed idee zijn om een paar verschillende paren te proberen totdat u er een vindt die het beste bij uw handen past.

Latexhandschoenen – Als uw huispersoneel met kinderen of huisdieren werkt, zijn deze handschoenen een goede optie om te overwegen. Dit soort handschoenen zijn gemaakt van een synthetisch materiaal genaamd ethylvinylchloride (EVA), dat vaak wordt gebruikt als een kleefstof door fabrikanten. Deze handschoenen zijn niet alleen een veilig alternatief voor latex, ze hebben ook een anti-markeringskenmerk, waardoor ze een veilige keuze zijn voor degenen die hun handen niet willen spuiten. Veel van deze handschoenen zijn latexvrij, maar als u besluit om de synthetische route af te gaan, zorg er dan voor dat de handschoenen ten minste een aantal wafelgreep bieden. Dit zorgt ervoor dat u niet uitglijdt over dierenharen of andere schaafwonden.

Wegwerphandschoenen kunnen worden gekocht in een grote verscheidenheid aan verschillende materialen, van PVC, tot rubber, tot thermoplast, dus er is ongetwijfeld een paar verkrijgbaar dat perfect past bij het beoogde gebruik. Het is belangrijk om op te letten bij het kiezen van uw handschoen, want ook al zijn ze wegwerpbaar, ze bieden toch voldoende bescherming voor uw handen. Controleer of de handschoen niet alleen dik maar ook breed genoeg is; Als u eenmaal een paar wegwerphandschoenen heeft gekocht, zult u zich afvragen hoe u ooit zonder hebt kunnen opschieten!

Vind meer informatie: https://cleanproduct.nl/